Padel Leeuwarden

Wat is Padel?

Padel is de snelst groeiende sport van Nederland en is een mix tussen tennis en squash. Padel is overgewaaid uit Spanje, waar het na voetbal de meest beoefende sport is. Met z’n vieren ga je helemaal op in het spel. Probeer het eens uit en je wordt gegarandeerd enthousiast. Wij beschikken over 5 semi-indoor en 2 indoor padelbanen in Leeuwarden.

Reserveer online eenvoudig een padelbaan, je hebt geen lidmaatschap nodig.

Padel Leeuwarden

Hoe werkt padel?

Padel wordt voornamelijk gespeeld in dubbelspel op een baan met glazen wanden en hekwerk. Door gebruik te maken van de glazen wanden is het spel erg dynamisch en duren de rally’s langer dan bij tennis. Punten worden vaker gewonnen door een goede strategie dan door pure kracht. Dit zorgt ervoor dat de sport door zowel jong als oud gespeeld wordt, mét of zonder ervaring!

De afmeting van een padelbaan is 10 meter breed en 20 meter lang. Padel speel je met een padelracket en een padelbal. De puntentelling is gelijk aan die van tennis (15, 30, 40, deuce, voordeel en game).

Tarieven

Losse baanhuurTijdBaan prijs per uur
Maandag t/m vrijdag08:00 uur - 18:00 uur€22,50
Maandag t/m vrijdag18:00 uur - 23:00 uur€30,00
Zaterdag & zondag09:00 uur - 18:00 uur€30,00
OverigePrijs
Racket (huur)€3,50
Ballen (koop)€7,50
Cadeaukaartvanaf €5,-

Padelles

Wil je padel leren of je techniek verbeteren? Dat kan bij De Padel & Tennis Club Leeuwarden!

Onze padellessen zijn voor jong en oud. Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan de technische en tactische aspecten van padel. Daarnaast geven de gecertificeerde trainers van Padellife je persoonlijke tips en adviezen om alles uit je spel te halen.

Ben je enthousiast geworden over padellessen bij De Padel & Tennis Club Leeuwarden? Stuur een bericht naar info@padellife.frl

Padelles Leeuwarden

Toernooien & Try-outs

  • Elke maand worden er bij De Padel & Tennis Club Leeuwarden verschillende padel toernooien georganiseerd zowel voor beginners als gevorderden. Wanneer kom jij je padel skills laten zien en ga je met de winst naar huis?
  • Kennis maken met padel of meer leren over padel? Meld je aan voor een try-out!

Zie hier wanneer er toernooien en try-outs worden georganiseerd en meld je direct aan!

Balletje slaan?

Boek direct online jouw baan!