Bedrijven & organisaties

Je collega’s of klanten op een informele manier beter leren kennen? Organiseer een sportief teamuitje! Niet alleen draagt dit teamuitje bij aan een sportiever team, ook versterk je de band tussen de teamleden en je klanten.

Na een sportieve activiteit/clinic hoort natuurlijk een lekker hapje en drankje. Onze horeca inclusief groot terras beschikt over allerlei mogelijkheden om jullie dag compleet te maken.

Vraag direct naar de mogelijkheden

Vrienden

Heb je een vriendenweekend, vrijgezellenfeest, lustrumviering of een ander leuk uitje met je vrienden? Kom bij ons gezellig padellen of tennissen! Je kunt onder andere een clinic volgen, toernooi spelen of gewoon een balletje met elkaar slaan.

Verder beschikken we over een gezellige horeca ruimte met een groot terras. Samen bespreken we jullie wensen. Alles is mogelijk!

Vraag direct naar de mogelijkheden

Scholen

Voor scholen bieden wij diverse mogelijkheden voor zowel jong als oud. Een sportdag, toernooi, clinic of gymles, wij denken graag met je mee.

Tennis en padel is voor iedereen. We werken samen met trainers die de leerlingen of studenten op ieder niveau kunnen begeleiden.

Het is ook mogelijk om alleen de hal en/of de velden te huren.

Vraag direct naar de mogelijkheden

Studenten

Organiseer je een uitje voor je studie- of studentenvereniging en wil je een sportieve en gezellige activiteit? Kom dan gezellig tennissen of padellen! Je kunt onder andere een clinic volgen, toernooi spelen of gewoon een balletje met elkaar slaan.

Aansluitend een borrel organiseren? We hebben ook mogelijkheden om een arrangement samen te stellen inclusief hapjes en drankjes in onze gezellige horeca ruimte inclusief groot terras.

Vraag direct naar de mogelijkheden

Stuur direct je aanvraag in!