Padel racket eerst uittesten? Dat kan!

Het kan soms lastig zijn om een geschikt padel racket aan te schaffen. Daarom hebben we bij onze padel shop op De Padel & Tennis Club Leeuwarden het “TRY & BUY” concept: test eerst je padel racket uit voordat je deze koopt. Zo weet je zeker dat het racket een perfecte match is.

Op onze club hebben we een shop met de nieuwste padel rackets van merken zoals Adidas, Head en Osaka. De rackets zijn met zorg geselecteerd door Yoeri zelf (eigenaar van de club). TRY & BUY: Voor €15 kun je 3 rackets uitproberen. Schaf je een racket bij ons aan dan wordt er €15 in mindering gebracht van de prijs van het racket. Het uitproberen kost je dan dus niks!
*Je kunt het TRY & BUY concept ook combineren met onze padel deal.

Padel ballen nodig? Ook deze verkopen wij bij ons op de club!

Padel deal

Om te vieren dat onze padel shop is geopend in Leeuwarden krijg je nu bij aankoop van een padel racket 1x gratis baanhuur. Zo kun je direct met je nieuwe padel racket je padelmaten alle hoeken van de baan laten zien!

Geef een cadeaubon!

Ken jij een padel en/of tennisfanaat die binnenkort iets te vieren heeft? Geef diegene een De Padel & Tennis Club cadeaubon! De cadeaubonnen zijn vanaf €10,- verkrijgbaar bij ons op de club of mail naar info@padeltennisleeuwarden.nl

Cadeaubon De Padel & Tennis Club

Balletje slaan?

Boek direct online jouw baan!