Welkom bij De Padel & Tennis Club Leeuwarden!

Sinds 18 oktober 2021 wordt Tenniscentrum De Molen beheerd door De Padel & Tennis Club Leeuwarden.

Naast tennis, kun je vanaf februari 2022 ook padel, dé snelst groeiende sport van Nederland, in Leeuwarden spelen! Wij beschikken over 4 indoor en 5 outdoor tennisbanen en vanaf december 2021 over 5 semi-indoor padelbanen.

In 2021 heeft het gehele complex een nieuwe uitstraling gekregen. De horeca is vernieuwd en de tennishal is gerenoveerd. Er wordt nog hard gewerkt om de tennishal verder te moderniseren zo komt er o.a. een nieuwe indoor tennisvloer en duurzame led verlichting in de tennishal. Ook komt er een padelhal.

Bij De Padel & Tennis Club hopen we niet alleen een bijdrage te kunnen leveren aan een sportiever Leeuwarden, maar willen we ook zorgen voor verbinding in de buurt. Om padel te spelen heb je 4 spelers nodig, niet iedereen heeft 3 andere spelers in de omgeving om mee te kunnen padellen. Via onze club willen we mensen met elkaar in contact brengen, zodat zij genoeg spelers hebben om padel te kunnen spelen en elkaar leren kennen. Het is dus naast een sportieve uitdaging ook een manier om anderen te ontmoeten.

Iedereen is welkom om tennis of padel te spelen. Van beginners tot ervaren spelers en van jong tot oud. Je hoeft bij ons geen lidmaatschap af te sluiten, je kunt gemakkelijk online reserveren en dan verwelkomen we je graag op de club!