Meestgestelde vragen

Zit er een vraag niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik rackets huren?

Ja, dat is mogelijk. Een padelracket huren kost 3,50 en een tennisracket huren kost 2,50.

Kan ik rackets en ballen kopen?

Op onze locatie is een shop aanwezig. Hier is het mogelijk om tennis en padel rackets te testen en te kopen. Ook verkopen wij tennis- en padelballen. Een blik tennisballen kost 7,- (3 stuks) en een blik padelballen (3 stuks) kost 7,-. Tennisballen zijn niet geschikt voor padel.

Welke schoenen draag ik op een indoor tennis-/padelbaan?

De tennisbanen in de hal zijn van tapijt. Het is daarom niet toegestaan om met buitenschoenen te spelen op de binnenbanen. Op onze padelbanen wordt op kunstgras gespeeld. Wij adviseren om tennis- of hardloopschoenen te dragen. Ook zijn er speciale padelschoenen beschikbaar.

Ik wil graag een evenement organiseren bij de Padel & Tennis Club Leeuwarden. Kan dat?

Ja, leuk! Wij verzorgen op maat gemaakte uitjes. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar info@padeltennisleeuwarden.nl.

Hoe reserveer ik een tennis-/padelbaan?

Via ons reserveringssysteem is het mogelijk om een tennis-/padelbaan te reserveren. Je maakt één keer je eigen account aan. Met dit account kun je een baan reserveren en beheren. Voor tennis is het ook mogelijk om een vaste baan te huren. Meer weten? Op de tennispagina en padelpagina staat alles uitgelegd of mail naar info@padeltennisleeuwarden.nl.

Hoe ver van te voren kan ik een tennis-/padelbaan reserveren?

Reserveren van een baan is mogelijk vanaf 14 dagen voor aanvang van de boeking.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Ja, het is mogelijk om je reservering te wijzigen of annuleren. Dit is tot 24 uur voor aanvang van jouw reservering gratis. Je krijgt dan je geld teruggestort op je rekening. Bij annulering korter dan 24 uur van te voren wordt er geen geld teruggestort. Wil je je reservering wijzigen of annuleren? Neem hiervoor via whatsapp contact op met 06 – 285 44 093.

Wat gebeurt er met mijn reservering als het slecht weer is (voor de buitenbaan)?

Kan er niet op de buiten baan gespeeld worden dan zal onze clubmanager zo vroeg mogelijk contact opnemen met de hoofdboeker.

Ik wil graag meer banen boeken. Is dat mogelijk?

Wij hanteren geen limiet van aantal reserveringen. Boeken kan via onze reserveringssysteem.

Is het mogelijk om bij De Padel & Tennis Club lessen te volgen?

Ja, wij werken samen met Tennislife & Padellife. Zij verzorgen de lessen bij ons op de club. Meer informatie? Kijk bij tennisles of padelles.

Ik ben niet bekend met de spelregels van padel. Kan iemand mij dat uitleggen?

Ja, er is altijd een clubhost aanwezig die je graag de spelregels van padel uitlegt. Het is ook mogelijk om lessen bij ons te volgen.

Balletje slaan?

Boek direct jouw baan vanaf €20,-